Galleria

Galleria

Tältä sivulta näet muutamia esimerkkejä hammaslääkäreidemme taidonnäytteistä ennen ja jälkeen -kuvien muodossa sekä Invisalign hoidon tuloksia.

Varaa aika

Varaa aika ajanvarauskalenterista tai soittamalla meille:
puh. 010 339 0777
ogadent.info@gmail.com

Keraamiset laminaatit ja kruunut

Keraamisilla hammaslaminaateilla ja kruunuilla sekä yhdistelmämuoveilla voidaan korjata hampaiden esteettiset epäkohdat ja reikiintymisen tai kuluman takia menetetty hammaskudos.

Ennen

Jälkeen

Asiakasta ei miellyttänyt runsaasti kuluneiden ja paikattujen etuhampaiden kunto ja ulkonäkö. Hammaslääkärimme poisti vanhat paikat ja ne korvattiin keraamisilla kruunuilla. Hoito kohdistui asiakkaan neljään etuhampaaseen. 

Ennen

Jälkeen

Potilaan implanttikruunu vaihdettiin, tehtiin 3 keraamista kruunua ja 2 komposiittilaminaattia. Tehtiin myös pieni ienleikkaus, jotta ienrajan kulku saatiin harmoniseksi.

Lue lisää keraamisista kruunuista

Invisalign oikominen

 Hoito toteutetaan läpinäkyvillä kalvoilla, jotka siirtävät hampaita kohti haluttua lopputulosta. Moderni tekniikka mahdollistaa sen, että saat tietää jo maksuttomalla konsultaatiokäynnillä, onko sinun tapauksessasi Invisalign-hoidon toteutus mahdollinen. 

Ennen

Jälkeen

Oiottiin ylä sekä alahampaat Invisalign hoidolla. Leikattiin möys ien symmetriseksi laseria käyttäen sekä lisättiin komposiittilaminaatit.

Lue lisää Invisalign oikomisesta