Ogadentin Tarina

Vuonna 1992 nuori hammasteknikko Karen Pietarista päätti lähteä katsomaan maailmaa ja samalla kehittämään ammattitaitoaan. Hän pääsi opiskelemaan Helsinkiin. Tyttöystävä Olga tuli puolivuotta myöhemmin vierailulle.

Karenin aloitettua opinnot Valtion hammasteknikko-opistossa vuonna 1992 huomasi Olga yllätyksekseen olevansa innostunut hampaista myös. Hän kävi aluksi suuhygienistin koulutuksen Helsingin IV-terveydenhoito-oppilaitoksessa, mutta jo opiskeluaikana hän ymmärsi haluavansa enemmän kuin suuhygienistiksi – nimittäin opiskella hammaslääkäriksi.

Karenin valmistumisen jälkeisenä vuonna Olga ja Karen saivat kaksoset. Tällöin syntyi myös jännittävä idea. Tietäen Olgan haaveen hammaslääkärin urasta Karen ehdotti Olgalle, että lähtisi opiskelemaan hammaslääketiedettä.

Epäröinnin jälkeen Olga totesi, ”Kokeilen kerran.”

Pienet lapset ja silloin vielä puutteellinen kielitaito eivät kuitenkaan estäneet Olgaa pääsemästä Helsingin yliopistoon opiskelemaan hammaslääkäriksi. Lapset eivät myöskään estäneet Karenia kehittymään huipputason hammaslaborantiksi.

Tästä se kaikki alkoikin. Vuosien kokemuksen jälkeen perustettiin hammaslääkäriasema Ogadent. 

Nykypäivänä perheen kaksoset ovat osallisena perheen yhteisessä yrityksessä, Ogadentissa. Tykkäämme ajatella, että Ogadentissä yhdistyvät perheenjäsentemme arvot ja vahvuudet. Tämän vuoksi Ogadent on yritys, jossa yhdistyvät sekä moderni toiminta- ja ajatustapa että elämänkokemuksella opitut taidot. 
 

Yhteystiedot

Heräsikö sinulla kysymyksiä? 

Henkilöstö

Olga Cassén, suuhygienisti

Olen valmistunut suuhygienistiksi Helsingin Metropolian ammattikorkeakoulusta vuonna 2011. Palvelen potilaita suomen lisäksi myös englannin ja venäjän kielellä. Erikoisosaamiseni on pelkopotilaiden hoito ja hampaiden valkaisu. 

Antti Viitikko, suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri

Olen valmistunut hammaslääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta v. 2007 sekä suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäriksi Oulun yliopistosta v. 2015. Yksityissektorilla toimenkuvaani kuuluvat ensisijaisesti vaativat hampaiden poistot, implantti-, eli keinojuurihoidot sekä erilaisten suun limakalvomuutosten diagnostiikka ja hoito. Suu- ja leukakirurgi ei pysty tekemään ensimmäistäkään toimenpidettä ilman hyvin vaikuttavaa puudutusta. Tämän tyyppinen työ on opettanut niin minut, kuin muutkin erikoisalani kollegat puuduttamisen erikoisosaajiksi. Itse hampaille tehtävä toimenpide on tällöin täysin kivuton. Puuduttaminen ei yleensä ole 100% kivutonta, mutta tämän hetkellisen, pienen piston takia ei kannata viettää unettomia öitä. 

Tom Lindholm, Suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri

Suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri, HLT, Dosentti 

Olga Svid, hammaslääkäri

Olen valmistunut hammaslääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta v. 2007. Jo opiskeluaikana erityisenä mielenkiinnon aiheenani olivat proteettinen hoito, purennan kuntoutus ja esteettinen hammashoito, joihin olen myös jatkokouluttautunut opiskelujeni jälkeen. Hoidan lähtökohtaisesti kaikenikäisiä potilaita ja minulla on pitkä kokemus pelkopotilaiden hoidosta. 

Karen Oganessian, hammaslaborantti

Olen valmistunut hammasteknikoksi v. 1990 Pietarin hammasteknikkokoulusta ja hammaslaborantiksi v. 1994 Valtion hammasteknikko-opistosta Helsingistä. Iloitsen siitä, kun saan luoda omin käsin onnellisia ja kauniita hymyjä potilailleni/asiakkailleni. 

Riikka Lohimäki, suuhygienisti

Olen vuonna 2017 Helsingin Metropoliasta valmistunut suuhygienisti. Teen suuhygienistin ja hammashoitajan töitä Ogadentissa. Tervetuloa vastaanotolle!

Juha Hämäläinen, hammaslääkäri

Olen valmistunut hammaslääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta v. 2020 ja tämänkin jälkeen olen aktiivisesti lisäkouluttautunut säännöllisesti. Tarjoan laadukasta ja kokonaisvaltaista hammashoitoa kaikenikäisille asiakkaille. Hoitotyössä olen rauhallinen ja pedantti. Pidän huolen, että asiakkaan toiveet huomioidaan ja kerron selkeästi, mitä kulloinkin tehdään ja miksi. Asiakkaan ystävällinen ja empaattinen kohtaaminen on itselleni kunnia-asia.

 

Perushammashoidon lisäksi toteutan laminaatteja, keraamisia kruunuja sekä paikkoja. Teen myös Invisalign -kalvo-oikomishoitoja. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Siirry ajanvarauskalenteriin

Varaa aika ajanvarauskalenterista.